VMware_Bellevue_MWoods_012B-Large.jpg
 
 

VMware Bellevue

 
 

Location
Seattle, WA

Services
Programming, Interiors, Experiential Media

Valerio Dewalt Train renovated the top two floors in a downtown Bellevue office tower for VMware, a fast-growing technology company. To reconnect the office space, an existing, unattractive stair that divided the floor, was redesigned. Wood elements flow down the circulation paths and connect through the stair to the floor above. The wood is reclaimed, which supports the client’s commitment to sustainability and the state of Washington’s important history in lumber production.

New collaborative and mobile seating is positioned near the core. This allows the path to meander around the perimeter to various programmed spaces, all of which benefit from natural light and views. Workstations, meeting rooms and quiet areas occupy the lower floor. The unique approach to materials, relationships of the programmed spaces and furniture solutions creates an exciting new space.

 
 
 
 
 
 
VMware_Bellevue_MWoods_003-Large.jpg
 
 
walsh_college_009.jpg
 
 
VMware_Bellevue_MWoods_008A-Large.jpg