Walsh College in Architect's Newspaper
 
 
WalshCollege_JustinMaconochie_2208-B-Small.jpg

"The new addition re-imagines the public face of the college by adding three glass and steel pavilions to the street side of one of the oldest buildings on campus. The geometry and materials of the new addition reference a previous VDTA-designed project on campus. The pavilions provide new spaces for student services, a student lounge, and a “success center” for students to practice their professional communication skills.

Walsh College’s curriculum includes project-based learning, which requires students to often work in teams. Collaborative workspaces, leisure spaces, meeting rooms, and work rooms were all added for use by students, faculty, and staff. These new collaborative spaces are meant to emulate the latest in business work environments."

Full article