Google - 1055 Joaquin
 
 
 

1055 Joaquin

 
 
 

Location
Mountain View, CA

Services
Interiors

 

For 1055 Joaquin, we started by researching the issues and collecting data through a series of research studies coupled with immersions, stakeholder interviews, best practices and user surveys. Our findings led us to understand what the current conditions were through the eyes of the user and come up with a plan for a forward approach. These included a need for: flexible workstations, collaborative workspaces, and rolling whiteboards in an environment that was soothing, rejuvenating, and connected to nature.

A main circulation path, featuring a floating wood ceiling, runs through the office connecting enclosed collaborative space, open collaborative space and enclosed open work areas. Screened from the main circulation and collaborative areas via a glass wall, the workspace features a layered felt treatment on the walls to support optimal acoustics. Materials, lighting, and furnishings all work together to create an inspiring yet neutral canvas for creativity to flourish.

 
 
 
Google - 1055 Joaquin
 
 
Google - 1055 Joaquin F1
 
Google - 1055 Joaquin
 
Google - 1055 Joaquin
 
Google - 1055 Joaquin
 
 
Google - 1055 Joaquin F1
 
 
Google - 1055 Joaquin